Tuesday, 16 June 2015

ramadhan yang datang

 Ahlan wasahlan ya ramadhan..

Alhamdulillah! Allah bagi kita peluang lagi untuk ramadhan kali ni.
As as women, banyak benda kene settle nak ramadhan nih. Eh..bukan buat kuih raya!

Ni antara benda yang aku selalu buat.. Jom kita buat sikit- sikit kebaikan..

Macam biasa la perempuan ke lelaki ke kene bersih! Paling pantang orang pakai baju nak solat dan telekung yang kurang menyenangkan! Pahala jugak tau bagi orang selasa dengan kita. Depan manusia perlu cantik, bersih..depan pencipta 100% lagi la kene everthing good..

Jangan lupe! Siapakan semua sepersalinan pakaian solat kita untuk beribadah..tak perlu mahal yang penting bersih dan menutup aurat. Lagi penting wanggiii 💠

Lagi satu siap- siap plan berapa lama kita take time nak baca Quran untuk sehari. Walaupun ada cara yang ada aku perasaan orang banyak share. Tapi kita ikut kemampuan kita. At least siap kali solat kita baca! Tak sempat kita topap malam.

Semoga niat kita dalam lakukan kebaikan terus istiqamah! Be tough!

Salam ramadhan,
 Zulaikhauzali

No comments:

Post a Comment